Podium

Klein en toch groots...

Met zijn afmetingen van 6 x 5 m is hij ideaal voor evenementen die niet de ruimte of de nood hebben aan een groot podium.  Een echte blikvanger op je event en ideaal voor een kleine live band of coole DJ-set !

Deze podiumwagen is ideaal inzetbaar op kleine evenementen, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, speeches, sportevenementen, WK en EK dorpen, kerstmarkten, braderijen, enz.

PRIJS OP AANVRAAG

Ondanks de compacte afmetingen heeft het mobiele podium toch een indrukwekkend uitzicht.

Met een stevige podiumvloer van 1 m hoog staat de artiest toch hoog genoeg om ook achteraan op het plein zichtbaar te zijn voor de bezoekers van jouw evenement of festival.

Ons podium is ideaal voor evenementen waar het terrein na afloop snel terug vrijgemaakt moet worden of waar er weinig tijd is voor de opbouw van het evenement.

Enkele veel gestelde vragen (FAQ):

De overkapping blaast op.  Is dat dan zoals een springkasteel?
Neen !  Na het opblazen wordt de overkapping afgesloten en regelt een drukmeter de druk in de kap.  Het blijft dus niet heel de tijd blazen zoals een springkasteel.

Info
Op- en afbouwtijd: ongeveer 45 minuten

Het podium kan door ons professioneel team voorzien worden van licht en geluid.

Licht & Geluid

Wanneer je een feest, fuif of evenement organiseert, weet je niet altijd precies wat je nodig hebt aan licht- en geluidsapparatuur.  Wij adviseren je graag welke lichtset of geluidsinstallatie je best kan huren.  Laat ons weten welke activiteit je organiseert en wij bezorgen je alle informatie over de nodige licht- en geluidsappartuur.

Bij ons kan je terecht voor een huwelijksfeest tot een sweet sixteen, van een bedrijfsfeest tot modeshow, van jubileum tot fuif.

Bij ML-Party Events kan je steeds een gepaste muziek- of lichtinstallatie huren.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte.

© ML-Party Events - Webdesign: Smart Site Solutions